top of page

019

262 Toa Payoh East, Singapore

Contemporary Mid Century

80000

This inviting home, a 4 room BTO HDB apartment in Toa Payoh with 950 sq feet belongs to a young couple in their mid 20s. With an open layout and extensive glass materials, this apartment feels much more spacious than it really is! Natural light floods the home through the tinted glass of the bedrooms and is reflected by the pure white walls and kitchen carpentry which is instantly uplifting & amplifying! The colour palette is kept to mainly white and beige so that the accents of black, timber and gold will pop but not be over-powering. The owners wanted a bigger living space as they often host gatherings and hence we merged the kitchen, dining and living areas together to form an integrated space & also reduced the size of the study and child’s room to open up the dining area a bit more. The bomb shelter is cleverly disguised as part of the walkway into the apartment and it doubles up as a mirrored feature wall and also provides additional storage.

Eloycois / Ryanne

RIVER VALLRY_WEB_page-0001.jpg

PLAN

bottom of page